Muzika

Brkovi stižu na Moto Fest u Banjaluci

Brkovi stižu na Moto Fest u Banjaluci
Foto: N.N. | Brkovi stižu na Moto Fest u Banjaluci

Turbo, pank, rock , wellness senzacija „Brkovi“ stižu na Moto Fest, Banjaluka 2018.

Ovaj bend koji uživa veliku popularnost u gradu na Vrbasu, nastupiće na tvrđavi Kastel 26. maja u okviru muzičkog programa.

Na press konferenciji koja je održana u Banjaluci povodom najave ovogodišnjeg Moto Festa frontmen benda Brkovi Shamso 69 za nastup u Banjaluci osim dobre zabave najavio je i novi singl koji će izvesti pred banjalučkom publikom. Riječ je o pjesmi "Odlazim" koju su objavili nedavno. Iako netipično za Brkove, pjesma je mekšeg zvuka, a uz istu odmah je snimljen i spot u kojem se inače ne pojavljuju članovi benda.

Nedavni boravak u Banjaluci „Brkovi“ su iskoristili da pozovu publiku da im se pridruži 26. maja na Moto Festu.

Iste večeri na Kastelu uz Brkove u muzičkom dijelu programa nastupiće i Zabranjeno pušenje, Deca Loših Muzičara – DLM i Daddy Cool tribute Zucchero. 

Veče prije u petak 25. maja, publika će takođe imati priliku uživati uz Hladno pivo, Let 3, Kanda, Kodža i Nebojša i Daddy Cool tribute Zucchero.

Ulaznice za muzički program po cijeni od 7 KM jednodnevna i 10 KM dvodnevna mogu se kupiti na Trgu Krajine i preko prodajnog servisa kupikartu.ba. Ulaz za sve bajkere je besplatan.

Sve informacije o predstojećem Moto Festu dostupne su na zvaničnoj stranici festivala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije