Muzika

Daniel Kajmakoski dobio MTV nagradu

Daniel Kajmakoski dobio MTV nagradu
Daniel Kajmakoski dobio MTV nagradu

Pjevač Daniel Kajmakoski je ovogodišnji dobitnik prestižne MTV Best Adria Act nagrade.

Najbolji regionalni izvođač, po mišljenju publike, osvojio je najveći broj glasova u protekle četiri nedjelje. Dobijanjem ovog priznanja Kajmakoski nastavlja trku za osvajanje još jedne nagrade - "MTV Best Europe Act", saopštio je MTV.

Glasanje za ovu kategoriju počinje na sajtu www.mtvema.com i trajaće do subote, 24. oktobra u ponoć. Šest pobjednika iz svih krajeva svijeta, odnosno po jedan pobjednik iz Evrope, Sjeverne Amerike, Latinske Amerike, Afrike i Indije, Australije i Novog Zelenada i Azije, biće objavljen 25. oktobra na svečanosti dodjele 2015 MTV EMA nagrada u Milanu.

Kajmakoskom je ovo prva osvojena MTV Best Adria Act nagrada.

"-Sama nominacija, u kategoriji sa priznatim muzičkim imenima, za mene je bila ogromna čast i priznanje. Ova nagrada je ogromno iznenađenje, a ujedno i velika motivacija u daljoj karijeri", rekao je Kajmakoski, dodavši da se zahvaljuje svima koji su glasali za njega.

Izvođači koji su pored Kajmakoskog bili nominovani za MTV Best Adria Act nagradu bili su - 2Cellos, Marčelo, Sassja i "Hladno pivo".

Kao što je ranije objavljeno, voditelji 2015 MTV EMA biće pop pjevač Ed Širan i manekenka Rubi Rouz, dok će muzičke nastupe imati Farel Vilijams, Ed Širan, Rudimental, Eli Golding, Džejson Derulo.

Po broju nominacija prednjači Tejlor Svift sa devet MTV EMA nominacija. Slijedi je Džastin Biber sa šest nominacija koje mu je obezbjedio najnoviji singl "What Do You Mean". Prate ih Ed Širan, "One Direction" i Mark Ronson.

Dodjela MTV EMA nagrada događaj je koji svake godine slavi najbolje umjetnike iz cijelog svijeta. U pitanju je muzička platforma koja se prenosi na 60 MTV kanala širom svijeta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije