Muzika

Džordž Majkl okupio nove supermodele za jubilej pjesme "Freedom"

Džordž Majkl okupio nove supermodele za jubilej pjesme "Freedom"
Džordž Majkl okupio nove supermodele za jubilej pjesme "Freedom"

Bližimo se oktobru, mjesecu u kom se navršava 26 godina od sada već legendarnog spota za hit pjesmu Džordža Majkla iz devedesetih - "Freedom".

Mislimo da nema osobe koja već ne zna kompletan spot u kome se pojavljuju tada najljepše i najpoznatije manekenke, famozni prvi supermodeli - Naomi Kembel, Linda Evanđelista, Sindi Kraford i Kristi Turlington. Čuvena četvorka đuska i otvara usta na rime zarazne pjesme, u crno-bijelom spotu koji je režirao Dejvid Finčer, dok je za stajling bila zadužena Kamilla Nikerson.

Djevojke su sa tolike harizme i šarma se uživjele u dodjeljene uloge, da smo svi tada bili malo zbunjeni uvjereni da one nisu samo modeli već i pjevačice. Bio je to sjajan potez bivšeg pjevača teen senzacije "Wham", a sada gej ikone, koji je umjesto klasičnog spota odlučio da za potrebe snimanja angažuje najveće supemodele te dekade. 

 

Pa ima li boljeg načina da se obilježi jubilej ovog sjajnog spota od snimanja nove, moderne verzije u kojoj su sada glavne uloge "modela" povjerene novim supermodelima? Nema!

Pogledajte u nastavku djelić spota u kom se pojavljuju mega supermodeli današnjice—Adriana Lima, Džoan Smals, Ana Ecers, Irina Šajk, Tejlor Hil, odjevene u modele iz proljećnih kolekcija koje smo vidjeli u Njujorku na Nedjelji mode kako đuskaju i pjevaju na rime Džordžovog klasika koji i dan danas nas tjera da plešemo i pjevušimo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije