Muzika

EXIT jači nego ikad: Potvrdili i Jason Derulo i Roisin Murphy

EXIT jači nego ikad: Potvrdili i Jason Derulo i Roisin Murphy
EXIT jači nego ikad: Potvrdili i Jason Derulo i Roisin Murphy

Nakon što su svoj dolazak na Petrovaradinsku tvrđavu ovog jula potvrdili Kilersi, Liam Gallagher, Years & Years, Rag'n'Bone Man, Jake Bugg, Hardwell i brojni drugi, ovogodišnji zvjezdani program EXIT festivala upravo je postao još jači sa dva nova hedlajnera!

Superpopularni američki pjevač i autor udarnih hitova današnjice Jason Derulo dolazi na EXIT da napravi pravu subotnju ludnicu 8. jula na glavnoj festivalskoj bini na Balkanu! Sa čak 11 platinastih singlova prodatih u preko 50 miliona primeraka i tri milijarde YouTube pregleda za više od 20 miliona fanova na društvenim mrežama, Derulo je danas u najužem krugu vodećih svjetskih muzičkih zvijezda i to sa svega 27 godina!

Samo album "Tattoos/Talk Dirty" imao je pet platinastih singlova, što je u novije vrijeme uspjelo samo zvijezdama kao što su Beyonce, Drake, Taylor Swift i Rihanna! Platinasti tiraži dobro su poznati muzičkoj divi 21. vijeka Roisin Murphy koja u nedjelju dolazi na EXIT sa čak tri albuma u samo protekle tri godine!

Pjevačica grupe Moloko u impresivnom katalogu ima brojne hitove, a publika je iznad svega cijeni po snažnoj umjetničkoj poruci koju najbolje prenosi uživo sa bendom. Njeni upečatljivi nastupi redom su osvojili vodeće svjetske festivale, a Roisin se na EXIT se vraća nakon što je 2003. godine na njemu proslavila svoj rođendan u epskom koncertu grupe Moloko koji se i dan danas prepričava zbog nezapamćene energije ispred glavne bine zbog čega je ovaj koncert sa pravom ušao na listu jednog od najboljih u istoriji EXIT festivala!

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije