Muzika

Ekipa Nes radija danas patrolira u Gradišci, potražite ih

Ekipa Nes radija danas patrolira u Gradišci, potražite ih
Ekipa Nes radija danas patrolira u Gradišci, potražite ih

Ekipa Nes radija počela je svoje putovanje juče u Banjaluci, a danas patroliraju na ulicama Gradiške.

Prvog dana Nes patrola je vjernim slušaocima u Banjaluci podijelila preko 20 vrijednih nagrada. Banjalučani su sa oduševljenjem prihvatili nagradnu igru «Nes - Moja prva stanica».

Nagrađeni nisu krili oduševljenje idejom i konceptom nagradne igre koja se dešava na ulicama bh. gradova, kao i prilikom da upoznaju dio ekipe koja svakodnevno kreira radijski program.

Bojan Dragišić, jedan od članova Nes patrole kazao je da vozači i slušaoci Nes radija nisu čekali da budu zaustavljeni, već su uglavnom sami zaustavljali Nes patrolu.

„Najsimpatičnija situacija desila se u banjalučkom naselju Starčevica kada je vozač gradskog autobusa, prepunom putnika zaustavio patrolu i osvojio vrijednu nagradu. Takođe, jedna gospođa koju smo nagradili u Obilićevu u šali je rekla da je mislila da je policija zaustavlja, a nakon što smo joj uručili nagradu nije krila oduševljenje“, rekao je Dragišić i dodao da su između ostalih nagradili i budući bračni par kojima su, kako kažu, donijeli sreću.

Uvijek dobro raspoložena ekipa Nes radija poziva svoje vjerne slušaoce na druženje danas na ulicama Gradiške.

Potražite Nes  ih i osvojite jednu od 300 vrijednih nagrada. Jedini uslov za to je da na radio-prijemniku u vašem automobilu Nes radio bude na prvom mjestu. I zato, stavite Nes na prvo mjesto, zaustavite se na poziv Nes patrole ili vi zaustavite njih ako ih primijetite na ulicama vašeg grada i osvojite nagradu.

Možete ih prepoznati po brendiranom automobilu Nes – moja prva stanica, i prepoznatljivim majicama i kačketima.

Svakodnevno na programu Nes radija, na portalu Nezavisnih novina i Glasa Srpske možete saznati lokacije gdje se patrola nalazi, i koje im je sljedeće odredište.

Ekipa Nes radija će od 15. do 30. juna patrolirati u sljedećim gradovima: Banjaluka, Čelinac, Kotor Varoš, Mrkonjić Grad, Šipovo, Kneževo, Prijedor, Doboj, Novi Grad, Dubica, Jajce, Velika Kladuša, Gradiška, Prijedor, Bihać, Derventa, Brod, Sarajevo i Laktaši.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije