Muzika

Idući "Demofest" od 19. do 21. jula

Idući "Demofest" od 19. do 21. jula
Foto: Ilustracija | Idući "Demofest" od 19. do 21. jula

Nakon rekordne posjećenosti i uspješno okončanog jubilarnog izdanja, 11. "Demofest" će biti održan od 19. do 21. jula na tvrđavi Kastel u Banjaluci.

Novo izdanje "Demofesta" donosi i jedan novitet, a to je da će se prilikom odluke o izvođačima 11. izdanja posebno voditi računa o glasovima publike.

"'Demofest' je uvijek u obzir uzimao želje svojih posjetilaca do kojih smo dolazili ili koje smo dobijali uglavnom putem društvenih mreža. Za 11. 'Demofest' smo se odlučili da sve te želje prikupimo na jedno mjesto i da tačno znamo koga naša publika želi da vidi narednog jula na tvrđavi Kastel", navela je Brankica Raković, PR direktor ovog festivala.

Dodala je i da treba imati na umu da imena koja će zasvirati na "Demofestu" zavise i od nekoliko drugih faktora kao što su dostupnost izvođača, njihov raspored nastupa, turneje i slično.

Listu želja moguće je pronaći na zvaničnoj internet stranici festivala demofest.org, a pored polja u koje možete upisati omiljene izvođače, "Demofest" lista želja podrazumijeva i preporuke za sadržaje dnevnog programa i slično.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije