Muzika

Ivana Jordan predstavila novi singl: Anđela prizivam pesmom

Ivana Jordan predstavila novi singl: Anđela prizivam pesmom
Ivana Jordan predstavila novi singl: Anđela prizivam pesmom

Novi singl i spot pop pjevačice Ivane Jordan "Moj anđele" unio je brzim ritmom vedrinu među kolege i prijatelje, koji su u srijedu prisustvovali premijernom predstavljanju singla u beogradskom hotelu "Kraun plaza".

Aranžman u pop-elektro maniru još jednom je pokazao mogućnosti Ivaninog jedinstvenog glasa. Pažljivo birane riječi novog ljubavnog singla napisala je upravo sama pjevačica, koja tvrdi da je inspiraciju pronašla u svim bliskim ljudima oko sebe i činjenici da su anđeli zapravo stvarni i na zemlji.

 - Valjda je to unutrašnja potreba živih bića da uz sebe imamo osobu, koja je naš anđeo. Ljudi oko nas treba da budu naši anđeli i mi njihovi - objašnjava Jordan i obećava da će se publici u narednom periodu predstavljati novim singlovima, sve dok krajem godine ne objavi i album.

Prema Ivaninim riječima, zvuk bržih i vedrijih pjesama trenutno odgovara njenom raspoloženju, pa se nada da će i publika to prepoznati:

- Pesma je pozitivna, nosi vedru poruku. Sada mi treba malo pozitivne energije. Svom anđelu se nadam i prizivam ga pesmama. Sve su o ljubavi, to je duševna hrana. Kad nije bila? Ljubav je večna.

(novosti)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije