Muzika

Jana i "Nezavisne novine" poklanjaju karte

Jana i "Nezavisne novine" poklanjaju karte
Jana i "Nezavisne novine" poklanjaju karte

"Nezavisne novine" i Jana čitaocima danas dijele 3x2 karte za fantastični Sziget festival.

Prvim troma čitalaca koji se jave na broj "Nezavisnih novina" 051/331-800 darujemo karte za Sziget "Island of Freedom" festival, koji će biti održan od 10. do 17. avgusta na Szigetu, ostrvu usred Budimpešte.

Velika svjetska imena poput Robbie Williamsa, Kings of Leon, Florence + the Machine, Avicii, Limp Bizkit i još preko 100 muzičkih zvijezda nastupaće na ovogodišnjem festivalu na kojem je Jana službena voda. Treću godinu zaredom Jana je partner Sziget "Island of Freedoma", najvećeg festivala u Europi, koji je prošle godine proglašen najboljim velikim festivalom u Europi po "Festival Awards Europe 2014".

Sve u svemu, uz Janu vas očekuje dugo i zanimljivo ljeto, mnogo lijepih i kvalitetnih dešavanja, te velike muzičke manifestacije koje će obilježiti ljetnu sezonu u regionu i Europi. Podsjetimo da se Jana nakon prestižnih događaja poput nagrade "The Golden Globe", modnih revija "Victoria's Secret" nedavno našla u rukama Miley Cyrus na Rihanninom partyju nakon događaja, u klubu "Up & Down", u sklopu modno-umjetničkog spektakla "Met Gala", u organizaciji američkog "Voguea". Upravo zahvaljujući svom svilenkastom okusu, svojoj vrhunskoj kvaliteti i jedinstvenosti okusa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije