Muzika

Jesen u bojama moćnih vokala

Jesen u bojama moćnih vokala
Foto: Ilustracija | Jesen u bojama moćnih vokala

BANJALUKA - Jesen u gradu na Vrbasu biće obojena najljepšim muzičkim notama, ali i kvalitetnim glasovima. To potvrđuju najave solističkih koncerata, koje su izazvale veliko interesovanje Banjalučana.

Tako će, zahvaljujući podršci domaćeg trgovačkog lanca "Tropic", Banjalučane u Koncertnoj dvorani Kulturnog centra Banski dvor već 11. oktobra zabavljati Jelena Tomašević, a njen suprug, glumac i muzičar Ivan Bosiljčić u istom prostoru nastupiće 2. novembra.

Tomaševićeva, koja će zapjevati u pratnji novosadskog "Big benda", prepoznatljiva je po svom snažnom vokalu, ali i brojnim baladama koje oduševljavaju ljubitelje muzike.

Neponovljivo druženje s Bosiljčićem uz pjesmu i poeziju "Par stihova za nas" ovaj glumac je osmislio još 2009. godine, izvodeći ruske romanse, filmsku i savremenu pop muziku, prožetu poezijom najvećih domaćih i stranih pjesnika, poput Šantića, Rakića, Antića, Dedića, Rajića, Jesenjina ili Bodlera.

Podršku u realizaciji koncerata popularnih supružnika dali su i "M:tel", voda "Vivia", "Casabianca", "Atos osiguranje" i "Grafomark".

Ovaj mjesec će nezaboravnim učiniti i Amira Medunjanin, interpretatorka sevdalinki, koja će u Banskom dvoru nastupiti 12. oktobra.

Iako je bilo najavljeno da će i slavni glumac, pjesnik i muzičar Rade Šerbedžija održati koncert u Banskom dvoru, organizatori su ga prije nekoliko dana otkazali zbog velikog interesovanja javnosti i prevazilaženja kapaciteta Koncertne dvorane, a novi termin koncerta biće uskoro objavljen.

Koncerte Tomaševićeve, Bosiljčića i Medunjaninove organizuje Turistička agencija "Star travel" iz Banjaluke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije