Muzika

Jinx vas poziva na događaj "Živjeti slobodno"

Jinx vas poziva na događaj "Živjeti slobodno"
Foto: N.N. | Jinx vas poziva na događaj "Živjeti slobodno"

U okviru ovogodišnjeg događaja "Živjeti slobodno", koji će 8. maja biti održan na banjalučkoj tvrđavi Kastel, nakon dugo vremena u Banjaluku stiže i bend Jinx.

Riječ je o bendu koji je dugi niz godina prisutan na sceni i koji svojim specifičnim muzičkim izražajem alt-popa, te brojnim hitovima kao što su: “Tamo gdje je sve po mom”, “Koliko suza”, "Da smo se voljeli manje”, “Maradona”…, osvajaju publiku, i to ne samo onu koja ih prati od početka karijere, iz perioda ’90-ih, nego i nove mlađe naraštaje.

Publika u Banjaluci nakon dugo vremena imaće priliku da uživa u starim, ali novim hitovima ovog benda sa poslednjeg albuma “Pogrebi i pomiriši” koji je objavljen prošle godine.

Ti povodom pjevačica benda Yaya iskoristila je priliku da pozove publiku da dođe u Banjaluku 8. maja i uživa zajedno sa njima na tvrđavi Kastel, a zabave sigurno neće nedostajati baš iz razloga jer dugo nisu imali priliku da nastupe pred obožavaocima u ovom gradu.  

Osim Jinxa publika će 8. maja na događaju "Živjeti slobodno", koji se održava povodom obilježavanja Međunarodnog dana pobjede nad fašizmom uživati i u nastupima bendova TBF i S.A.R.S. Ulaznice za ovaj događaj dostupne su po cijeni od 7 KM u pretprodaji i 10 KM na dan koncerta u KSB, Peckham pubu, kao i preko prodajnog sistema kupikartu.ba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije