Muzika

Josipa Lisac 24. februara u Novom Sadu

Josipa Lisac 24. februara u Novom Sadu
Foto: N.N. | Josipa Lisac 24. februara u Novom Sadu

Hrvatska pop diva Josipa Lisac nastupiće 24. februara u novosadskom Srpskom narodnom pozorištu, najavili su iz promoterske kuće Long Play.

Novosadski koncert biće održan nedugo po objavljivanju CD-a i Blue-Ray-a "Josipa Lisac from Croatia Records studio...tu u mojoj duši stanuješ..." (Croatia Records), na kom je snimljeno u novim aranžmanima 12 pjesama kao presjek Josipine karijere koja traje više od 50 godina.

"Ljudi koji slušaju moje pjesme, koji dolaze na moje koncerte slušati ih i prepustiti se zvuku koji stvaramo taj tren za njih, to su oni koji meni zapravo kažu da sve ovo ima smisla", kažala je Lisac organizatorima koncerta.

Krajem prošle godine Josipa je u zagrebačkom studiju Croatia Records zabilježila, tokom šestočasovog sešna sa vrsnom ekipom muzičara, evergrine koji na svakom njenom koncertu već sa prvim taktovima izmame aplauz publike.

Sličan nastup Lisac planira i u 24. februara u Novom Sadu.

Publika će imati prilike da čuje hitove neprolazne vrijednosti kao što su "Boginja", "O jednoj mladosti", "Dok razmišljam o nama", "1000 razloga", "Živim po svome", "Vjerujem ti sve", "Gdje Dunav ljubi nebo", "Hir, hir, hir", "Danas sam luda", "Magla"...

Ulaznice za novosadski koncert Josipe Lisac od 17. januara koštaju 2.400, 2.200, 2.000, 1.800 dinara preko Gigstix-a i na blagajni SNP-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije