Muzika

Kaliopi predstavlja Makedoniju na Evroviziji (VIDEO)

Kaliopi predstavlja Makedoniju na Evroviziji (VIDEO)
Kaliopi predstavlja Makedoniju na Evroviziji (VIDEO)

Makedonska nacionalna radio televizija donijela je odluku da će ovogodišnji predstavnik te zemlje na takmičenju Pjesma Evrovizije 2016 biti Kaliopi.

Nema sumnje da će Makedonija imati ekskluzivnog interpretatora na evrovizijskoj sceni 2016. godine imajući u vidu muzički kredibilitet i autentični vokalni izraz Kaliopi.

Na poziv MKRTV Kaliopi je već jednom predstavljala Makedoniju na takmičenju

Moćnim muzičko-scenskim nastupom, poslije četvorogodišnje pauze, Kaliopi je dovela Makedoniju do finala i obezbijedila do tada najbolji plasman svoje zemlje na ovom čuvenom muzičkom festivalu. Crno i bijelo je postao izuzetni hit i jedna od najčešće izvedenih pjesama na mnogim muzičkim takmičenjima širom regiona, a pored toga, obrade ove pjesme i dalje dolaze iz cijelog svijeta.

Na Evroviziji 2016. godine u Stokholmu, Kaliopi će predstavljati Makedoniju pjesmom kreiranom u tandemu sa autorom i producentom Romeom Gillom, koji je autor hita "Crno i bijelo", ali i mnogih drugih najvećih hitova Kaliopi iz njene bogate muzičke karijere. Makedonska puesma-kandidat za takmičenje "Pesma Evrovizije 2016" biće predstavljena u specijalnom show programu na MKRTV u februaru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije