Muzika

Klasik Stiva Mekvina, Papillon, dobija rimejk

Klasik Stiva Mekvina, Papillon, dobija rimejk
Klasik Stiva Mekvina, Papillon, dobija rimejk

Kada kreativnost zakaže, kada nema novih ideja za nove, originalne projekte, uvijek je tu rimejk da premosti nedostatak.

Zlatno doba Holivuda proizvelo je više nego dovoljan broj naslova da današnja kopirajuća industrija ima šta da radi, a da se preterano ne napreže oko novih ostvarenja.

Najnovije u nizu pozajmljenih, biće upravo “Pspillon”, u kojem je čuveni Mokvin igrao uz, tada, mladu nadu Holivuda Dastina Hofmana. Priča govori o Šarijeu kriminalcu koji uz pomoć drugog zatvorenika, Luisa Dege počinje da pravi planove o bježanju iz dobro obezbjeđenog zatvora.

Kako saznaje The Hollywood Reporter, Majkl Noer, danski reditelj vodiće ovaj projekat, a produkciju preuzima Red Granite, studio koji nam je poznat po ostvarenjima “The Wolf of Wall Street”, “Dumb and Dumber To”, “Out Of The Furnace” i drugim.

Originalni film zasnovan je na Šarijeovoj autobiografiji, međutim, tokom godina pojavilo se dosta tvrdnji da je ona djelimično izmišljena ili preuveličana i da ne odgovara u potpunosti istini. Šarije je optužen da je u knjizi, kao svoj, predstavio živote drugih zatvorenika. Kako će se savremeni rimejk odrediti prema autobiografiji, ostaje da se vidi.

Za sada se ne zna datum produkcije niti sastav ekipe koja će se naći u ovom rimejku. Neki spominju Leonarda Di Kaprija kao mogućeg junaka priče. Rano je da se tvrdi bilo šta, zato ćemo pratiti situaciju i obaveštavati vas o novostima vezanim za ovaj projekat.

(N.N/B92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije