Muzika

Koncert 'Vanja i Sanja': Muzikom proslavljaju Dan žena

Koncert 'Vanja i Sanja': Muzikom proslavljaju Dan žena
Foto: N.N. | Koncert 'Vanja i Sanja': Muzikom proslavljaju Dan žena

BANJALUKA - Mlada banjalučka pjevačica Vanja Mišić i profesor klavira Sanja Čolić-Zelić nastupiće večeras u Banskom dvoru u Banjaluci na koncertu pod nazivom "Vanja i Sanja". Najavljeni koncert će biti održan povodom Međunarodnog dana žena, 8. marta, i počeće od 20 časova.

"Ovaj koncert je poklon Banskog dvora svim damama povodom Dana žena i nama je neopisivo drago da smo to upravo Sanja i ja. Odsviraćemo pjesme koje najviše volimo, a među njima, naravno, i moje pjesme", rekla je Vanja Mišić za "Nezavisne" povodom najavljenog nastupa.

Mišićeva je istakla da se ona i Sanja Čolić-Zelić raduju nastupu te da se ovaj nastup razlikuje od njihovih prethodnih jer je ovo prvi koncert na koji će ljudi doći s namjerom da slušaju muziku.

"Ovoga puta nema drugih faktora koji će moći ometati taj proces. Nema priče između ljudi, nema alkohola ili cigareta. Nema ničeg što će odvraćati pažnju publike od koncerta", dodala je Mišićeva.

Ona je dodala da će koncert "Vanja i Sanja" trajati sat vremena i 20 minuta, te da se pripreme za nastup ne razlikuju mnogo od priprema za festivalske ili klupske nastupe.

"Ne razlikuje se koncert mnogo od mojih prethodnih kada su u pitanju pripreme, koliko se razlikuje sam nastup u Banskom dvoru od svega do sada. Ovo je dugo bila moja želja. Banski dvor je prostor u koji se zaljubite i koji se prosto zaljubi u vas", naglasila je Mišićeva.

Pjevačica uspješno radi na novim pjesmama, član je velike muzičke porodice "Dallas Records", a njen autorski pečat mnogi doživljavaju neobičnim te vrijednim pažnje. Nakon tri autorska singla, Vanja sa svojim bendom "Moondance" radi na novim pjesmama koje ćete čuti u ovoj godini.

Mišićeva sa Sanjom Čolić-Zelić sarađuje još od 2011. godine kada su zajedno nastupale u bendu "Vanja The Frog". Sanja Čolić-Zelić se dugi niz godina bavi autorskim radom, piše aranžmane i korepetira soliste različitih žanrova. Kao vokalni pedagog i korepetitor povremeno radi na pozorišnim predstavama. Ulaznice za koncert "Vanja i Sanja" bile su besplatne i mogle su se preuzeti na biletarnici Banskog dvora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije