Muzika

Madona prkosi upozorenju da ne koristi oružje na sceni

Madona prkosi upozorenju da ne koristi oružje na sceni
Madona prkosi upozorenju da ne koristi oružje na sceni

EDINGBURG - Američka pop pjevačica Madona, uprkos upozorenju policije da ne koristi oružje na koncertu, nastupila je prošle noći na stadionu "Marejfeld" u Edinburgu, koristeći tokom pojedinih numera mitraljez i pištolj, prenosi magazin NME.

Lokalna policija je savjetovala "kraljici popa" da u prestonici Škotske ne koristi oružje kao na prethodnim koncertima, uključujući i onaj u londonskom Hajd parku.

Upozorenja su upućena prije pucnjave na premijeri novog filma o Betmenu - "Uspon mračnog viteza", u blizini Denvera, gdje je poginulo 12 ljudi, a 59 ranjeno, ali su pooštrena nakon tog događaja.

List "Daily Record" piše da je bilo nekih navoda da će policija prekinuti koncert ukoliko se Madona ogluši o njihova upozorenja. Međutim, policija nije intervenisala, pa je pop kraljica održala svoj prvi koncert u Škotskoj bez problema.

Portparolka organizacije "Majke protiv oružja" rekla je za "Daily Record" da je loše to što Madona i njeni plesači koriste pištolje, a nedavni događaj u Koloradu čini njen postupak još gorim.

Ovo nije prvi put da je Madona izazvala konroverze na svojoj aktuelnoj turneji "MDNA". Prethodno je u Istanbulu pokazala gole grudi, a na koncertu u Tel Avivu je prikazala video snimak na kome je liderka francuskog Nacionalnog fronta Marin Le Pen predstavljena sa kukastim krstom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije