Muzika

Merlin pozvao publiku da učestvuju u snimanju spota

Merlin pozvao publiku da učestvuju u snimanju spota
Foto: Ilustracija | Merlin pozvao publiku da učestvuju u snimanju spota

Dino Merlin održače veliki koncert u magičnoj pulskoj Areni 28. jula, a zbog velikog interesovanja publike u prodaju je pušten dodatni kontingent ulaznica.

Merlin je poznat po tome što na svojim koncertima uvijek ima izneneđenja za publiku, a za spektakl u Puli najavio je snimanje spota. Naime, pjevač je putem društvenih mreža pozvao publiku da svojim telefonima snime izvođenje pjesme “Ako izgovorim ljubav” sa posljednjeg albuma i svojom snimkom postanu jedni od režisera video spota koji će se snimati tokom koncerta. Odabrani učesnici i će dobiti priliku da kadrove snimaju uz Dinu i to sa pozornice Arene.

Poziv fanovima kantautor je uputio preko svoje službene Facebook stranice i drugih društvenih mreža:

„Posljednji koncert u Areni Pula pamtim gotovo kao san. Kao u snu, naizgled se čini da znamo šta se desilo, a onda kad pokušamo ponovo to proživjeti, shvatimo koliko su tanke niti koje vežu sjećanja. Ovog puta, da se snovi ne bi zaboravljali, pozivam vas da mi se pridružite na bini i da ovaj najljepši prizor u petak 28.7. zabilježite svojim kamerama. Kadrovi uhvaćeni vašim telefonima i kamerama biti će ovjekovječeni u video spotu za pjesmu 'Ako izgovorim ljubav'“, napisao je Merlin na Facebooku.

Prijave za učestvovanje u snimanju video spota mogu se izvršiti najkasnije do 23:59 u srijedu, 26. jula. Broj učesnika je ograničen, a produkcijski tim Dine Merlina će kontaktirati odabrane učesnike na dan koncerta, u petak 28. jula. Za sve dodatne informacije, zainteresovani se mogu obratiti na email [email protected].

Inače, Arena Pula ovog ljeta ugostiće mnoge svjetske muzičke zvijezde kao što su Sting, Tom Džons i Zukero.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije