Muzika

Moondance, objavio je datume za svoje šesto izdanje

Moondance, objavio je datume za svoje šesto izdanje
Foto: N.N. | Moondance, objavio je datume za svoje šesto izdanje

TROGIR - 9.,10. i 11. avgusta 2018. godine trogirska kula Kamerlengo ponovo će postati centar techna u ovom dijelu Evrope. Tokom tri noći festival će predstaviti neke od najboljih svjetskih, regionalnih i lokalnih underground techno DJ-eva, live izvođača, video artista kao i muzičkih predavanja. Ukupno će nastupiti više od 40 izvođača.

Pored datuma predstavljamo vam i prvog potvrđenog headliner-a. Riječ je o najboljem svjetskom live actu – umjetniku koji radi pod imenom KiNK!

„KiNK poznaje mašine u dušu i radi improvizacije sa njima. Često radi od ničega pripremljenog ‘from the scratch', a muzički balansira između housea i techna sa velikim uticajem Detroita. Osim vlastite produkcije

remiksovao je i mnoge face“, izjavio je direktor festivala Pero Brčić, dodajući da uskoro slijede objave i ostalih izvođača.

Kako zvuči KiNK-ov live set poslušajte OVDJE.

Važno je napomenuti da je u prodaju pušten ograničen broj 'early bird’ ulaznica za posjetioce iz regiona. Moondanceri svoje ulaznice mogu kupiti na Ticketshop.hr.

https://www.ticketshop.hr/hr/e/moondance-festival-2018/1529/

Moondance festival predstavlja egzotični spoj elektronske muzike, video umjetnosti, edukacije i zabave te se pažljivo biranim line up-om, high-end produkcijom kao i jedinstvenim ambijentom srednjovjekovne kule Kamerlengo nametnuo kao vodeći underground techno festival i van regiona.

Podsjećamo da ‘Road To Moondance’ turneja počinje 18. novembra 2017. godine u Mikser House, u Sarajevu, kada će po prvi put u BiH nastupiti Oliver Deutchman iz Njemačke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije