Muzika

Najbogatija pjevačica na svijetu, a niste čuli za nju

Najbogatija pjevačica na svijetu, a niste čuli za nju
Foto: N.N. | Najbogatija pjevačica na svijetu, a čuli za nju

Pjevačica i bivša misica Kristi Bertareli našla se na listi najbogatijih žena svijeta. Njeno bogatstvo se procjenjuje na 9,88 milijardi dolara, a svjetski mediji pišu da je bogatija od kraljice Engleske, pjevačice Adel i spisateljice Džej Kej Rouling.

Kristi Bertareli je britanska pjevačica koju su mediji prozvali najbogatijom ženom na svijetu, piše Dejli mejl, prenosi b92.

Iako se zaista bavi pjevanjem, svoje bogatstvo nije stekla sama već udajom za supruga Ernesta, švajcarsko-italijanskog biznismena koji ima bogatstvo od 9,66 milijardi funti, navodi se u "Sandej tajmsu".

Kristi je bila obična devojka iz srednje klase sve dok nije pobijedila na takmičenju u ljepoti u Velikoj Britaniji. Nakon što je 1988, godina postala misica, ona počinje da radi kao tekstopisac, a potom i da se bavi pjevanjem.

Potpisala je ugovor sa producentskom kućom Univerzal mjuzik, za koju je objavila prvi album Elusive, a kasnije je sarađivala sa Ronanom Kitingom, članom irske pop grupe „Boj zon" (Boyzone) i Nikom Mejsonom iz grupe „Pink Flojd".

Snimila je pjesme za britansko-švajcarsku humanitarnu organizaciju Smiling children, a magazin "Mata" piše da Kristi ima "zlatan glas".

"Kristi je takođe izuzetan performer, što je dokazala njeno učešće na Simpli red oproštajnoj turneji i na Montre džez festivalu (Montreux Jazz Festival). Četrdesetšestogodišnja pjevačica se sada vraća u studio sa svojim bendom. Njen novi album će biti objavljen ove godine", piše na njenoj zvaničnoj internet-stranici.

Inače, Kristi živi u Švajcarskoj sa suprugom Ernestom i sa troje djece. Za milionera se udala 2000. godine, a par vodi izuzetno raskošan život, putujući sa jednog na drugi kraj svijeta, uživajući na najluksuznijim svjetskim destinacijama, saznaje Dejli mejl.

A kako izgleda posljednji muzički spot najbogatije pjevačice na sveijtu možete pogledati u nastavku...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije