Muzika

Najveće muzičke zvijezde regiona ovog ljeta na Jahorini

Najveće muzičke zvijezde regiona ovog ljeta na Jahorini
Foto: Fena | Najveće muzičke zvijezde regiona ovog ljeta na Jahorini

U hotelu Bistrica predstavljen je program novog trodnevnog „Festivala 365“, kojim će i svečano biti otvorena aktuelna ljetna sezona na Jahorini.

Svi posjetioci, pored nastupa najpoznatijih zvijezda regiona, Severine, Petra Graše, Lexington benda, kao i mnogih drugih, imaće priliku da učestvuju i u brojnim zabavnim i sportskim manifestacijama.

Generalni direktor OC Jahorina Dejan Ljevnaić  kazao je da sa velikim zadovoljstvom želi najaviti otvaranje ljetne sezone na Jahorini, planini koja od ove godine, pored bogate zimske ponude, svojim posjetiocima nudi i zanimljiv sadržaj tokom ljetnog perioda.

Jedan od organizatora „Festivala 365“, agencija „Sol azur“ pripremila je dvodnevne pakete za boravak na Jahorini, tokom trajanja festivala, a oni se nalaze u prodaji po cijenama već od 29 konvertbilnih maraka, saopštili su organizatori.

Smještajni kapaciteti, kao i same karte su već u prodaji, te se zbog velikog interesovanja svim gostima savjetuje da svoje mjesto na ljetnom planinskom festivalu osiguraju što prije.

Ministar trgovine i turizma Republike Srpske Predrag Gluhaković rekao je da ih raduje da su oni u Vladi RS na vrijeme prepoznali vrijednost i potencijal ovog festivala i zajedno sa menadžmentom OC Jahorina shvatili da je korištenje kapaciteta Jahorine svih 365 dana godišnje realan cilj i mogućnost.

Frontmen benda Lexington Bojan Vasković istaknuo je da je na Jahorini boravio tokom zimske sezone i da je oduševljen svime što ova olimpijska ljepotica nudi, te da u ime Lexington benda obećava sjajan provod 30. juna.

Festival će ove godine otvoriti najveća regionalna zvijezda Severina, a tokom trajanja festivala nastupit će i Petar Grašo, te Lexington bend.

Takođe, tokom cijele ljetne sezone, posjetioci će moći uživati u panoramskoj vožnji šestosjedom, šetnji i vožnji biciklima, kao i spuštanju tubing stazom, saopštili su organizatori.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije