Muzika

Nektar Fresh Wave Festival 2016 predstavlja Fedde Le Grand

Nektar Fresh Wave Festival 2016 predstavlja Fedde Le Grand
Nektar Fresh Wave Festival 2016 predstavlja Fedde Le Grand

Fedde Le Grand je novi potvrđeni izvođač koji će u petak, 5. avgusta nastupiti na banjalučkoj tvrđavi Kastel - Main stage FreshWave Festivala! Riječ je o holandskom DJ-u i producentu koji je već dugi niz godina jedan od najlegitimnijih vladara navjećih svjetskih plesnih podijuma poput onih na EDM festivalima Tomorowland i Ultra!

Fedde Le Grand je jedan od svjetskoj publici najomiljenijih izvođača elektronske muzike o čemu svjedoče mnogobrojni nastupi koji kao po pravilu okupe publiku sa svih strana svijeta, pa ne treba sumnjati da će u petak, 5. avgusta tako biti i na Glavnoj bini Nektar FreshWave Festivala!

Riječ je o umjetniku koji je svjetsku klasu potvrdio pred stotinama hiljada posjetilaca najvećih muzičkih festivala u svijetu poput: Coachella, Exit festival, Global Gathering, Electric Zoo, Misteriland, Tomorrowland, Electric Daisi Carnival, Ministri of Sound, Ultra i mnogi drugi, dok milioni slušalaca svake nedjelje prate Radio show čiji je Fedde autor, Dark Light Sessions. Čarobnjak, inspiracija i pravi pionir zvuka, on je jednostavno Fedde Le Grand!

Svojim bezvremenskim hitovima poput 'The Creeps', ‘Let Me Think About It’, '3 Minutes To Explain', ‘Back & Forth’, ‘Control Room’, 'Metrum', 'So Much Love', 'Put Your hands for Detroit' zauvijek se upisao na stranice elektronske muzike, a njegova nova izdanje poput svježeg remixa antologijskog singla Rhytm of the night predstavljaju novi album Something Real koji promoviše koncept prezentovanja novih trendova publici u elektronskoj muzici. Najavu za ovaj singl pogledajte na FB stranici FreshWave Festivala!

U toku je velika svjetska turneja pod nazivom Fedde Le Grand presents Something Real u okviru koje je novo albumsko izdanje predstavljeno publici u Denveru, Bostonu i Njujorku. Ponosni smo na to što će Fedde Le Grand ovog ljeta jedini nastup u regionu upisati upravo na jubilarnom izdanju Nektar FreshWave Festivala, a publika će imati priliku da uživa u vještinama i virtuoznosti ovog svjetskog umjetnika!

Nektar FreshWave Festival 2016 održaće se 4., 5. i 6. avgusta na prostornim kapacitetima banjalučke tvrđave Kastel. Peto jubilarno izdanje donosi trodnevnu zabavu na rijeci Vrbas na nekoliko bina od kojih se izdvajaju Main stage i Energie Stage kojima će i ove godine kormilaritii zvučna DJ imena. Podsjećamo da su nastupe na jubilarnom izdanju festivala do sada potvrdili Nebs Jack, Joma Maja,  Mandarina, Danijel Kević, Ana Nikolić, Mili Sefic, Mladen Tomić, Siniša Tamamović, Wise D Kobe, Marshall Jefferson, ANNA, UMEK, Fedde Le Grand!

PROMOTIVNA CIJENA TRODNEVNIH ULAZNICA U BIH

Podsjećamo da je u toku prodajna akcija u okviru koje se mogu kupiti trodnevne ulaznice po promotivnoj cijeni od svega 45KM za kupce iz  BiH, a mogu se kupiti u Banjaluci u pabu Debela Berta, kao i u turističkoj agenciji MG Travel i putem on-line ticket servisa kupikartu.ba

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije