Muzika

Nezaboravno veče emocija i žive svirke

Nezaboravno veče emocija i žive svirke
Foto: Ilustracija | Nezaboravno veče emocija i žive svirke

Muzički festival "#SlušajDomaće #Vol2" održan je u četvrtak uveče u banjalučkom kafeu "Rock Symphony", a publici su se predstavili bendovi KOB, "Tupas mene", "Multicultus", "Logic System Disorder" i "Neuro".

Prostor kafea nije bio dovoljan da primi sve zainteresovane ljubitelje rokenrol zvuka iz grada na Vrbasu, a muzičari koji su nastupili ističu da im je posebno drago što publika prepoznaje i podržava rad domaće scene.

"Veoma je lijepo vidjeti ljude kako znaju i pjevaju pjesme bendova. Nama je, kao i uvijek, bilo odlično. Sa dobrom ekipom i još boljom publikom je uvijek dobro. Nadam se da će ovaj festival stvarno postati tradicija i nešto redovno u gradu na Vrbasu. Sve je bilo tačno onako kako se očekuje i kako treba da bude", rekao je Vanja Cvijanović, pjevač i gitarista benda KOB.

Gitarista sastava "Tupas mene" Dragan Moconja istakao je da je tokom festivala postojala fenomenalna energija između bendova i publike.

"Bendovi su stvarno bili na visini zadatka i zvučali su fenomenalno. Lično mi je srce puno. Ovo je bio praznik rokenrola za banjalučke bendove. Vidjeti publiku prepunog 'Rock Symphony' kafea kako pjeva naše pjesme je stvarno poseban osjećaj", naglasio je Moconja.

Članovi benda "Multicultus" su istakli da nakon ovog nastupa jedva čekaju novi festival.

"Ovacije publike su bile toliko glasne, da su mene uši zaboljele. Bilo je čak i suza tokom izvođenja posljednje pjesme, što do sada nisam doživio. Hvala banjalučkoj publici. To nam daje snagu da nastavimo dalje i već sada počinjemo s radom na novim pjesmama", rekao je Strahinja Nikić, gitarista benda "Multicultus".

I Dražan Pozderović Oskar iz sastava "Neuro" ističe da je upravo publika zaslužna za energiju koja je dolazila sa bine.

"Fantastično veče prepuno pozitivnih emocija i odlične svirke. Po meni, ovo je bila jedna od najenergičnijih svirki benda 'Neuro', a sve zahvaljujući odličnoj atmosferi", rekao je Oskar. Organizatori festivala ističu da je već sada u pripremi "#RockSymphonySlušajDomaćeVol3".

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije