Muzika

Novi spot grupe "Van Gog"

Novi spot grupe "Van Gog"
Novi spot grupe "Van Gog"

Grupa "Van Gog" ponovo je iznenadila svoju vjernu publiku snimivši spot za pjesmu "Neumeren u svemu", a neki od fanova našli su se u spotu koji je ekranizovan na rođendanskom koncertu grupe, održanom u Be ekspo centru u Beogradu, krajem novembra 2016. Ali tu nije kraj iznenađenjima.

Ljubitelji dobrog rok zvuka moći će da čuju Van Gog i na festivalu Exit 5. jula ove godine. Između ostalih nastupa koje će ovaj bend održati tokom letnje turneje "Licem u lice", 5. jula svojim koncertnim nastupom obogatiće i nulti dan festivala Exit na glavnoj bini, kao gost velike svjetske muzičke atrakcije, grupe "Kilers"!

Tokom karijere duge trideset godina, "Van Gog" je titulu "istrajnih" ponio više puta, između ostalog, jedino je njima pošlo za rukom da prestižnu MTV regionalnu nagradu dobiju dva puta i to 2007. u Minhenu i 2014. u Glazgovu!

Bend je od objavljivanja svog prvog albuma 1986. godine, pa sve do danas, prešao dragocijeni, iskustvom popločani put i uspio dostojanstveno da zadrži svoj prepoznatljivi stilski izraz! Svakim novim albumom, svom slojevitom muzičkom

Energija koju spot i pjesma emituju najbolje potvrđuje zašto su "Kilers" prepoznali scensku i muzičku posebnost u grupi "Van Gog" i zašto Đule, Srba i ekipa, već pune tri decenije važe za majstore velikih rok koncerata!

(b92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije