Muzika

Ove jeseni očekuje nas premijera osam novih muzičkih albuma (FOTO)

Ove jeseni očekuje nas premijera osam novih muzičkih albuma (FOTO)
Ove jeseni očekuje nas premijera osam novih muzičkih albuma (FOTO)

Za vas smo odabrali osam muzičkih albuma, i to onih za koje smatramo da ih svakako vrijedi poslušati, jer sa prvim hladnim jesenjim danima svi ćemo poželjeti još malo topline, a poznato je da muzika može i tekako ugrijati!

Ove sezone na muzičkoj sceni očekuje nas premijera Lane Del Rey "Honeymoon", a osim toga škotska sint-pop grupa Chvrches najavila je svoj drugi po redu studiski album "Every Open Eye”.

Novi album britanskog electro dua Disclosurepod pod nazivom "Caracal", svjetlost dana ugledao je 25. septembra ove godine.

Vjerujemo da su svi fanovi Selene Gomez do sada čuli da će se "Revival" pojaviti 9. oktobra, a najavljuje ga jednostavni, ali vrlo efektni spot za pjesmu "Good For You".

Demi Lovato u jesenju sezonu ulazi predstavljanjem dugo očekivanog, petog po redu studijskog albuma pod nazivom "Confident"!

Australijski pop punk bend 5 Seconds of Summer najavio je svoj novi album "Sounds Good Feels Good".

Američka kantri-pop pevačica koja je svoju slavu stekla pobjedom u "Američkom idolu", najavila je svoj novi alum pod nazivom "Storyteller".

Novi album "Get Weird" popularne Britanske pop grupe Little Mix donosi nam 12 pesama, od kojih su dvije već predstavljene "Black Magic" i "Hair" na standardnom izdanju, i četiri dodatne na deluxe izdanju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije