Muzika

Pet novih nastupa Beogradske filharmonije (FOTO)

Pet novih nastupa Beogradske filharmonije (FOTO)
Pet novih nastupa Beogradske filharmonije (FOTO)

Koncertna sezona Beogradske filharmonije 2015/16, rasprodata je četiri mjeseca prije samog početka. Pod sloganom "Filharmanija - zato što jednom nije dovolјno", prvi put će se reprizirati najatraktivniji koncerti iz ove sezone. Tako će Filharmonija uvesti pet novih termina za pet najtraženijih koncerata iz pet ciklusa!

Svi oni koji nisu obezbijedili mjesto u redovnoj sezoni, a željeli bi da se nađu među početnicima, iskusnima, zaljubljenima, megalomanima i avanturistima što su ujedno nazivi ciklusa u novoj koncertnoj sezoni, sada imaju priliku da kroz Filharmaniju čuju najinteresantnije koncerte iz ovih programskih cjelina.

Tako će uz Beogradsku filharmoniju, ne jednom već dva puta, za publiku nastupiti pijanista Piter Jablonski, harfista Zavije de Mestr, violončelista Stiven Iserlis, violinisti Vadim Glucman i omiljeni Nemanja Radulović!

Koncerti će se održavati četvrtkom od 20 časova, na Kolarcu, a termini su 29. oktobar, 26. novembar, 10. decembar, 10. mart 2016. i 7. april 2016. godine.

Uvodeći pet novih termina, Beogradska filharmonija slijedi praksu najbolјih svjetskih orkestara koji repriziraju svoje programe. Ovom produkcijskom novinom rješava se i problem velike potražnje za ulaznicama, koje su već godinama rasprodate znatno prije početka sezone.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije