Muzika

Pivo i "Fresh Wave" za ljetno osvježenje

Pivo i "Fresh Wave" za ljetno osvježenje
Pivo i "Fresh Wave" za ljetno osvježenje

BANJALUKA - Četvrti "Fresh Wave" festival, koji će pod pokroviteljstvom "Banjalučke pivare" biti održan od 6. do 8. avgusta na tvrđavi Kastel u Banjaluci, i ove će godine okupiti neka od najznačajnijih svjetskih imena elektronske muzike.

Radi se o zvijezdama tehno, IBM i haus zvuka, kao što su Uto Karem, Cristian Varela, Forest People, Roger Sanchez, Tomcraft, Mladen Tomić i drugi.

"Za ove četiri godine 'Fresh Wave' festival postao je bitan faktor u regiji. Najveći smo festival elektronske muzike u BiH i postajemo sve popularniji i van granica zemlje, što nam je i jedan od osnovnih ciljeva. Posebno mi je zadovoljstvo što su to primijetili ljudi iz 'Banjalučke pivare' i pružili nam ogromnu podršku ove godine. Nektar pivo je jedan od simbola Banjaluke, što će i 'Fresh Wave', kako stvari stoje, takođe postati", rekao je Strahinja Grahovac, organizator festivala.

Milka Stanivuković, potparol "Banjalučke pivare", naglasila je da je cilj ove saradnje da kvalitetnom organizacijom i selekcijom izvođača koji će nastupiti na festivalu privuče što veći broj domaćih i stranih posjetilaca, te da festival omogući gradu Banjaluci da postane svojevrsna turistička destinacija za sve zaljubljenike u elektronsku muziku i nektar pivo.

"Veliko nam je zadovoljstvo što smo u prilici da partnerski podržimo 'Fresh Wave' festival 2015, manifestaciju koja je u protekle tri godine stekla status najvećeg festivala elektronske muzike u RS, BiH i na taj način postala najbolji promoter razvoja urbane kulture unutar lokalne zajednice u kojoj živimo", rekla je Stanivukovićeva.

Promo-lice festivala DJ Joma Maja je kazala da "Fresh Wave" festival ove godine oživljava još jedan stage i dovodi renomirane artiste iz regiona, a kao novina su i radionice koje će organizovati u saradnji sa "Zdravo da ste". Trodnevna ulaznica za ovaj festival košta 45 KM.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije