Muzika

Počinje Festival 84 i olimpijske žurke na Jahorini

Počinje Festival 84 i olimpijske žurke na Jahorini
Foto: N.N. | Počinje Festival 84 i olimpijske žurke na Jahorini

Proteklih dana do Jahorine su stigli šleperi puni opreme sa glavnih bina Exita, kako bi pokrenuli najmlađi iz velike Exitove festivalske porodice, Festival 84, koji će predstojećeg vikenda na prebukiranoj Jahorini oživjeti olimpijski duh u srcu regiona i prenijeti najbolji provod sa Petrovaradinske tvrđave pravo na vrh olimpijske planine.

Na pet dnevnih i noćnih bina širom planine, od 15. do 18. marta nastupiće internacionalne, regionalne i domaće zvezde, kao što su Sigma, Asian Dub Foundation, Umek, Joris Voorn, Burak Yeter, Filatov & Karas, Mahmut Orhan, Patrice Baumel, Van Gogh, Bad Copy, Forest People, Frankie, Kontra & Indigo, Helem Nejse, Mladen Tomić b2b Siniša Tamamović i mnogi drugi.

U četvrtak, 15. marta, spustom mira i prijateljstva koji će voziti asovi ski-staza iz zemalja bivše Jugoslavije predvođeni skijaškom legendom Bojanom Križajem, festival će biti i svečano otvoren. Za samo finale otkrivamo i novo iznenađenje jer će u nedjelju 18. marta na Addiko Jump stejdžu nastupiti kultni detroitski DJ mag Eric Cloutier, koji uz podršku Ambasade SAD u BiH na Jahorinu stiže pravo iz Berlina gdje će prije toga zatvoriti tamošnji legendarni klub Tresor!

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije