Muzika

Počinje konkurs za nastup na Exitu 2012

Počinje konkurs za nastup na Exitu 2012
Počinje konkurs za nastup na Exitu 2012

Konkurs Exita za nastup na festivalu pod nazivom „Play @ Exit“ počinje u ponedjeljak, 30. aprila i trajaće sve do ponedjeljka, 21. maja 2012. Exit i ove godine otvara vrata za sve zainteresovane solo izvođače, bendove i didžejeve kojima će konkurs biti prilika i šansa da prikažu svoj rad na nekoj od festivalskih bina, ali i da ih primjete menadžeri, buking agenti i novinari iz cijelog svijeta.

Svi zainteresovani pojedinci i bendovi i ove godine mogu da konkurišu tako što će se registrovati na sajtu www.exitmusic.rs. Registracijom i popunjavanjem aplikacije svaki bend se ujedno i prijavljuje na konkurs za nastup na Exitu 2012, i dobija svoju stranicu na www.exitmusic.rs. Za sve izvođače koji već imaju svoje profile na sajtu, dovoljno je da se uloguju i na svojoj ličnoj stranici kliknu na "Apply for 2012". Detaljna uputstva i propozicije konkursa mogu se pronaći na Exitmusic.rs.

Svake godine najbolje izvođače bira programska produkcija Exit festivala, uz pomoć medijskih saradnika, partnera i naravno – publike! Takođe, kao i svake godine, pozivamo sve posjetioce sajta exitfest.org da „lajkuju“ izvođača koji im se najviše sviđa, jer će izvođači sa najviše lajkova imati i veće šanse da budu odabrani za nastup na Exitu!

Play @ Exit konkurs realizuje se, kao i prošle godine, uz veliku podršku online muzičke platforme Soundcloud. Pri prijavljivanju na konkurs, bendovi i disk džokeji moći će na sajt da postave i plejer sa svojim pjesmama ili dužim DJ setom sa sajta Soundcloud.com. Ovaj korak nije obavezan i prije svega služi dodatnoj promociji muzike bendova i disk džokeja koji se prijavljuju na konkurs. Naši partneri iz Soundcloud.com promovisaće naš konkurs kroz svoju široku mrežu korisnika, tako da svim učesnicima konkursa preporučujemo da ovu mogućnost iskoriste. Ukoliko ga nemate, Soudcloud profil možete napraviti na ovom linku.

Prošle godine na konkurs „Play @ Exit“ prijavilo se više od 950 izvođača iz cijelog svijeta! Bendovi koji su izabrani na prošlogodišnjem konkursu  nastupali su na Exit Music Live bini, ali i na velikim binama poput Fusion i Explosive. Rezultati predstojećeg konkursa biće objavljeni 12. juna. Čekamo vaše prijave!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije