Muzika

Počinje najšareniji festival u državi

Počinje najšareniji festival u državi
Foto: Ilustracija | Počinje najšareniji festival u državi

Drugi "BiH Color Festival powered by Becks" ove godine se održava 28. i 29. jula na poligonu bescarinske zone u Brčkom. Sve ljubitelje najboljeg elektronskog zvuka na ovogodišnjem festivalu očekuje još bolji i još veći muzičko-scenski spektakl na dvije impresivne bine, kao i mnoštvo iznenađenja, te novih festivalskih sadržaja.

Publika će moći uživati u nastupima popularnih izvođača kao što su Lea Dobričić, Matroda, Ilija Đoković, Zap Me Strobe, Wreckage, Timo G, Miloš Stankić i mnogi drugi.

Preko 30 eminentnih muzičkih imena elektronske muzike će, uz više od 1.000 kilograma najkvalitetnijih boja iz Indije, učiniti ovogodišnji festival nezaboravnim. Bogat muzički program i sjajna atmosfera festivala garantuju i ove godine odličan provod svim posjetiocima koji dolaze iz raznih gradova BiH, kao i regiona.

Prošlogodišnji "BiH Color Festival" je privukao veliku pažnju javnosti, što dokazuje više od 3.500 posjetilaca koji su uživali u muzičkom programu i čaroliji boja koje su dodatno obogatile euforiju i stvorile uspomene koje se dugo pamte. 

Festival je nastao po uzoru na poznati indijski "Holi festival of Colors". Na svaki pun čas se bacaju boje, što dodatno upotpunjuje ugođaj i oduševljava sve posjetioce. To je jedini festival u BiH koji okuplja veliki broj ljudi i tokom dana.

"Svi posjetioci festivala će imati priliku da uživaju u kampu koji se nalazi u neposrednoj blizini festivala. Uslovi u kampu su odlični, gdje uz odličnu atmosferu i obezbjeđenje posjetioci mogu da koriste mobilne tuševe, mobilne toalete, wi-fi, punjače za telefone i još mnogo sadržaja, koji će im učiniti boravak prijatnim i nezaboravnim", saopštili su organizatori.

Festivalski "Warm up party" počinje 28. jula, tačno u podne na lokaciji "Coffe Shop", kao i pabu "3 sobe". Festival oba dana otvara svoje kapije u 16 časova, a završava obje večeri u dva časa poslije ponoći. Za posjetioce željne još plesa i zabave organizatori su pripremili i "After party" svake večeri nakon festivala, na lokaciji Planinskog doma "Platani".

Cijena dvodnevne festivalske ulaznice iznosi 20 KM, dok dnevna festivalska ulaznica iznosi 12 KM.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije