Muzika

Pogledajte do sada neviđen video-snimak nastupa Ejmi Vajnhaus

Pogledajte do sada neviđen video-snimak nastupa Ejmi Vajnhaus
Foto: N.N. | Pogledajte do sada neviđen video-snimak nastupa Ejmi Vajnhaus

Britanska pjevačica Ejmi Vajnhaus održala je privatan mini koncert za svoje najbliže, koji do sada nismo imali priliku da vidimo.

"Back to black", novi dokumentarac koji otkriva detalje o nastajanju istoimenog albuma iz 2006. godine, objavljen je 2. novembra, a u njemu možemo da saznamo relativno nepoznate detalje o životu preminule zvijezde Ejmi Vajnhaus.

Osim retkih intervjua, u filmu je prikazan i video zapis nastao tokom nastupa Ejmi Vajnhaus u londonskom studiju Riversajd u februaru 2008. godine. Riječ je o privatnom nastupu, što govori i naziv klipa - "Intimno veče u Londonu".

 

Naime, Ejmi je mini koncert održala u Riversajd studiju u zapadnom Londonu 10. februara 2008., tokom večeri kada je osvojila pet Gremi nagrada: njen singl "Rehab" je izabran za spot godine, pjesma godine ("Rehab"), najbolje žensko vokalno pop izvođenje ("Rehab"), najbolji novi izvođač i najbolji vokalni pop album ("Back to Black")

Tada 24-godišnja Ejmi se tek bila prijavila u kliniku za rehabilitaciju kako bi se borila sa opakom zavisnošću od droge, zbog čega nije dobila vizu za Sjedinjene Američke Države te nije mogla da dođe u Los Anđeles na dodjelu Gremi nagrada.

Iako su američki zvaničnici naknadno povukli odluku, muzičarka nije imala vremena da se spremi za put.

Umjesto toga, ona je izašla na scenu i održala koncert za svoju porodicu i prijatelje, a nagradu je prihvatila putem video poziva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije