Muzika

Rođendanski akustični koncert grupe Van Gogh

Rođendanski akustični koncert grupe Van Gogh
Foto: N.N. | Rođendanski akustični koncert grupe Van Gogh

Rok grupa Van Gogh iznenadila je svoje fanove na rođendanskom koncertu u Beogradu kada je izvela neke od najvećih hitova u akustičnoj verziji. Ispunjeni dobrom energijom i publika i članovi benda ozareni su izašli sa koncerta, što je nagnalo frontmena Zvonimira Đukića Đuleta da pokloni svim ljubiteljima grupe Van Gogh “Rođendanski akustik koncert” koji možete pogledati na njihovom zvaničnom kanalu na Jutjubu.

Novi akustični stil poznatog rok sastava veoma se dopao publici naviknutoj na eksploziju na bini. Potpuno drugačiji pristup akustičnim izvođenjima, stare pjesme koje su dobile novi izraz a zadržale jaku emociju, naišli su na oduševljenje fanova. Čak i oni koji koji obožavaju vangogovski tvrđi zvuk “pali” su na senzualnu akustiku.

Bend Van Gogh je uvijek spreman da se mijenja. Vođen instinktom i govorom čula, nikad se nije oslanjao na postignuto, što je pokazao i novim akustičnim stilom. Napravili su nešto potpuno drugačije od svega što smo imali prilike da čujemo u regionu, a svi oni koji nisu imali prilike da budu na rođendanskom koncertu mogu da uživaju u ovom poklonu, koji je ujedno i najava za veliku turneju 2018. godine.

(b92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije