Muzika

The Frajle predstavile spot za pjesmu "Srce Moje"

The Frajle predstavile spot za pjesmu "Srce Moje"
Foto: Ilustracija | The Frajle predstavile spot za pjesmu "Srce Moje"

BEOGRAD - Ženski akustični kvartet The Frajle predstavio je video spot za romantičnu pesmu sa prizvukom tanga, ispjevanu kao zavodljivo šaputanje "Srce Moje”.

Treći video spot sa aktuelnog albuma "Ljubav na dar" koji je objavljen 28. aprila u izdanju izdavačke kuće , The Frajle su ekranizovale u saradnji sa poznatom rediteljkom Mare Milin, koja ponavlja saradnju sa poznatim kvartetom.

Nježna kompozicija "Srce Moje" dobila je odgovarajući video i četiri šarmantne dame su predstavljene u različitim ulogama.

Frajle su prikazane kao romantične, zavodljive i zabavne.

"Na samom snimanju nam je bilo jako zanimljivo. Svaka je svoju ulogu snimala posebno, igrale smo se sa stilovima. Mare Milin je rediteljka koja nas jako dobro poznaje i voli da svaka od nas pokaže svoju različitost, a isto tako je veliki esteta i voli da se igra sa stilovima, promenama, te kroz svoje umjetničko oko, svaki kadar bira i zna tačno šta želi da dobije", ističu Frajle.

Svi ljubitelji zvuka The Frajli biće u prilici da ih čuju uživo na velikom koncertu u Sava Centru 24. novembra, kad će predstaviti aktuelni album "Ljubav na dar" koji već sad ruši sve rekorde slušanosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije