Muzika

The Rolling Stones dodali 13 koncerata na američku turneju

The Rolling Stones dodali 13 koncerata na američku turneju
Foto: N.N. | The Rolling Stones dodali 13 koncerata na američku turneju

Legendarna rokenrol grupa „The Rolling Stones“ najavila je da dodaje 13 koncerata u okviru američke turneje "No Filter" na proljeće iduće godine.

Turneja od 13 nastupa po najvećim stadionima Amerike počeće 20. aprila na Hard Rocku u Majami Gardensu na Floridi i završiće se u Čikagu, na Soldier Fieldu 21. juna.

"Veliko je uzbuđenje svirati na stadionima širom SAD – izjavio je Mik Džeger za američke medije i dodao da je energija uvijek nevjerovatna, dok Kit Ričards navodi kako je oduvijek volio da svira u SAD i da je “odlična publika tamo”.

“No Filter” je njihov prvi duži niz nastupa u Americi još od “ZIP Code” turneje iz 2015. godine. U protekle dvije godine njihova aktuelna turneja pokrivala je samo Evropu sa 14 koncerata u 2017. i 14 u ovoj godini.

Ovi rok veterani su krajem 2016. godine objavili album s coverima bluz standarda, “Blue and Lonesome” (za koji su dobili Gremi nagradu za najbolji tradicionalni bluz album) i radili, navodno, na novim pjesmama, ali trenutno nema riječi o novom izdanju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije