Muzika

U naredna dva dana rok fest "Kozara u srcu"

U naredna dva dana rok fest "Kozara u srcu"
Foto: Srna | U naredna dva dana rok fest "Kozara u srcu"

Sve je spremno za prvi rok fest "Kozara u srcu" koji će u naredna dva dana biti održan na Benkovcu u Nacionalnom parku "Kozara".

Sutra će nastupiti "Tatu", "Osvajači", "Atomsko sklonište" i "Kerber", a u četvrtak "NouLimitNau" /NoLimitNow/, "Fijasko" i "Bijelo dugme", koje se nakon više od 40 godina vraća na Kozaru gdje će pjevati samo svoje pjesme.

Direktor "Fantazi produkcije" i organizator ovog događaja Dražen Vrhovac rekao je Srni da su u toku posljednje pripreme za prijem vrsnih muzičara i više hiljada ljudi koji se tokom dvije festivalske večeri očekuju na Benkovcu.

Vrhovac je naveo da se ulaznice mogu kupiti na 200 lokacija, ali i na dan manifestacije na Benkovcu, a tokom dvije večeri neće biti naplaćivan ulazak u Nacionalni park.

Manifestacija se realizuje uz podršku predsjednika i Vlade Republike Srpske, grada Prijedora, te brojnih partnera i sponzora.

Prevoz autobusima organizovan je iz Banjaluke, Prijedora, Novog Grada, Gradiške, Oštre Luke, Laktaša i Omarske. Za privatna vozila obezbijeđeno je 15.000 parking mjesta.

Vrhovac je najavio i konferenciju za novinare učesnika koncerata u srijedu i u četvrtak u Hotelu "Monument" na Kozari, kao i prijem kod gradonačelnika Prijedora Milenka Đakovića u četvrtak u 13.00 časova za članove legendarnog "Bijelog dugmeta" Gorana Bregovića, Mladena Vojičića Tifu i Alena Islamovića. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije