Muzika

U novu uz zvijezde elektronskog zvuka

U novu uz zvijezde elektronskog zvuka
Foto: N.N. | U novu uz zvijezde elektronskog zvuka

Muzički festival "Winter Fresh Wave", koji će 31. decembra biti održan u sportskoj dvorani u kampusu Univerziteta u Banjaluci, okupiće najznačajnija muzička imena domaće i svjetske elektronske muzičke scene.

Publici će se predstaviti Miroslav Pavlović, Joma Maja, Mladen Tomić, bugarski virtuoz Pavel Petrov, Nebs Jack i njemačka senzacija "Kaiserdisco".

Izvođači ističu da će publici prirediti zabavu za pamćenje i da će ih na najbolji način uvesti u 2018.

Miroslav Pavlović naglašava da će za ovu noć spremiti poseban set i mnogo gruva, progresivnih melodija i drugih elemenata koji će voditi publiku na novo dobro putovanje.

"U novoj 2018. godini očekujem mnogo putovanja, svirki i nadam se što više uspješnih izdanja u saradnji sa kolegama sa scene koje poštujem", rekao je Pavlović.

Njegova koleginica Joma Maja ističe da će se publici predstaviti singlovima koji su obilježili njenu 2017. godinu.

"Publika će dobiti iz svakog mjeseca po jednu moju omiljenu pjesmu. Mnogo mi je drago što sam za Novu godinu u Banjaluci, jer mi je tada i rođendan pa mogu da ga proslavim sa dragim ljudima", istakla je Joma Maja.

Najzvučnije domaće ime iz svijeta elektronske muzike Mladen Tomić takođe ne krije zadovoljstvo što će nastupiti pred domaćom publikom.

"Mogu reći da je 2017. godina bila odlična i da sam veoma zadovoljan. Imao sam veliki broj nastupa, kako u BiH i regionu, tako i u Evropi i drugim dijelovima svijeta. Izdao sam nekoliko uspješnih singlova i isto tako pripremio i potpisao nekoliko novih izdanja za 2018. godinu", istakao je Tomić.

Kao vrhunac godine na izmaku Tomić naglašava nastupe u Kostariki, Amsterdamu i na banjalučkom festivalu "Fresh Wave".

"U novogodišnjoj noći nastupam posljednji, što znači da će i set biti prilagođen terminu. Nikad ne spremam set unaprijed, uvijek je to stvar trenutka. Definitivno ću premijerno pustiti nekoliko mojih tek završenih novih pjesama. Pozitivna energija, ples i uživanje u dobroj muzici do kraja, stvarno jedva čekam", naglasio je Tomić.

Pred Banjalučanima će nastupiti i bugarski virtuoz Pavel Petrov, koji kao i Tomić ističe da svoj set sprema u trenutku. Njemu improvizacija čini veliki dio nastupa, a publika može očekivati nove melodične tehno trake.

"Tekuća godina je bila odlična za mene, posjetio sam Meksiko, Šri Lanku, Mauricijus i mnoge druge zemlje. Sada dolazim u Banjaluku i jako sam sretan zbog toga. Za novu 2018. godinu planiram da završim album i to mi je najveći cilj", naglasio je Petrov.

Ulaznice po cijeni od 30 KM za "Winter Fresh Wave" festival moći će se kupiti na ulazu u dvoranu u kampusu tokom cijele večeri.

Festival će posjetiocima vrata otvoriti već od 21 čas, a osim nastupa DJ zvijezda očekuje se i neponovljiv audio-vizuelni događaj uz podršku "Banjalučke pivare".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije