Muzika

Uzavrelo na Jahorini: Van Gog "razvalio" na "Festivalu 84"

Uzavrelo na Jahorini:  Van Gog "razvalio" na "Festivalu 84"
Foto: N.N. | Uzavrelo na Jahorini: Van Gog "razvalio" na "Festivalu 84"

Jedan od najpopularnijih regionalnih rok bendova Van Goghnastupio je na Jahorini u okviru premijernog izdanja Festivala 84.

Đule i Van Gogh, energično i sa set listom žestokog ritma, ređali su najveće hitove koji su obilježili protekle tri decenije karijere grupe Van Gogh.

Bila je to prava rokenrol groznica subotnje večeri. Publika je pratila svaki gitarski rif i u glas od prve do posljednje pjesme, pjevala zajedno s bendom tokom cijelog nastupa.

Erupciju oduševljenja izazvale su pesme "Puls", "Kiselina", " Brod od papira", "Spisak razloga", "Kolo", "Anđele moj brate", a bend praćen horskim pjevanjem više hiljada prisutnih posjetilaca žestoko je prašio pomenute hitove bez pauze!

Đule nije propustio priliku da zabilježi fantastične trenutke sa koncerta i tako ih svojom kamerom otrgne od zaborava.

"Velika nam je čast da smo u ovoj noći prvog EXIT-a na Jahorini sa vama. Trideset dve godine Van Gogh sa visoko podinutim jedrima plovi. Gledajući vas bilo je vrijedno truda i bilo je vrijedno smisla. Hvala ljudi. Srce, knjiga, znanje i otvoreni pogled ka otvorenom širokom svijetu. No politika. Slušajte muziku. Markirajte mladost zastavicom ljubavi", poručio je fanovima sa bine Đule. Ovo je samo jedan u nizu nastupa Van Gogha u okviru njihove velike koncertne turneje "2018", koja se nakon Jahorine nastavlja!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije