Muzika

​“Van Gogh” priredio akustični koncert za pamćenje

​“Van Gogh” priredio akustični koncert za pamćenje
Foto: N.N. | ​“Van Gogh” priredio akustični koncert za pamćenje

Popularni rokenrol sastav “Van Gogh” koji je jedan od izvođača koji će nastupiti na “Festivalu 84“ na Jahorini, priredio je publici u Pančevu akustični spektakl za pamćenje.

Ovaj koncert ostaće prvenstveno upamćen po novom stilskom i kreativnom pristupu muzici popularnog rokenrol sastava, kao i po nevjerovatnoj atmosferi koja je vladala tokom nastupa.

Iako je navikla na britke i gromoglasne rifove najboljeg rok sastava sa ovih prostora, publika različitih generacija se predala potpuno novom talasu dobro poznatih nota i stihova grupe “Van Gogh”.

Ovaj akustični "zvučni paket" prvi je u nizu koncerata koje će grupa održati u Srbiji, regionu i inostranstvu tokom 2018. godine, u ambijentima kulturnih centara i pozorišta.

Grupa “Van Gogh” i poslije 32 godine na točkovima, sve što radi, radi maksimalno predano i posvećeno, na svoj poseban način, drugačije od drugih. Ako se po jutru dan poznaje, novi studijski album koji grupa najavljuje za 2018, sigurno će biti potpuno osveženje za uspavanu domaću muzičku scenu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije