Muzika

"Winter Fresh Wave": Najluđa noć uz zvijezde elektronske muzike

"Winter Fresh Wave": Najluđa noć uz zvijezde elektronske muzike
Foto: N.N. | "Winter Fresh Wave": Najluđa noć uz zvijezde elektronske muzike

Muzički festival "Winter Wresh Wave" 31. decembra u Banjaluci će otvoriti svoja vrata svim ljubiteljima elektronskog zvuka.

Festival će biti održan u sportskoj hali kampusa Univerziteta u Banjaluci, a pred publikom će nastupiti DJ zvijezde hamburški "tech-house" magovi "Kaiserdisco", sjajni bugarski virtuoz za DJ pultom Pavel Petrov i najveće BiH DJ ime Mladen Tomić. Podršku im pružaju domaća imena Nebs Jack, Joma Maja i DJ Miroslav Pavlović.

Organizatori su najavili da osim fantastičnog nastupa internacionalnih i domaćih DJ zvijezda publiku očekuje i neponovljivi audio-vizuelni doživljaj dostojan najluđe večeri u godini.

Velikom novogodišnjom zabavom kormilariće sjajni DJ dvojac "Kaiserdisco", koji dolazi iz Hamburga. Riječ je o izuzetno produktivnom dvojcu koji je do sada zvanično izdao 18 maksi singl izdanja, a koji je bez premca u produkcijskom smislu, čemu svjedoče i redovna izdanja za neke od najboljih svjetskih elektronskih izdavačkih kuća.

Pored ovog dvojca nastupiće i Pavel Petrov bugarski DJ kojem je najdraži pravac elektronske muzike house, ali koji bez obzira na to u svojim setovima vješto koketira sa drugim žanrovima. Potpisuje više različitih izdanja od kojih se izdvajaju albumi  "OFF Recordings" i "Gruuv".

Najveća BiH DJ zvijezda, jedan od rezident izvođača "Fresh Wave" festivala i jedno od najuzbudljivijih imena regiona Mladen Tomić, pridružiće se pomenutim DJ zvijezdama  i upotpuniće internacionalni štimung festivala. Svoj rad publici u novoj godini će predstaviti i producent Miroslav Pavlović, koji važi za jednog od najtalentovanijih producenata sa ovih prostora.

Ovim DJ zvijedama pridružiće se i miljenici domaće publike Nebs Jack i Joma Maja, koji spremaju i posebne setove. Novogodišnju noć upotpuniće i specijalni gosti, spektakularni audio-vizuelni doživljaj i mnoštvo poklona. Cijena ulaznica još nije poznata, a organizarori najavljuju da će njihova prodaja početi uskoro.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije