Muzika

Za manje od dva sata prodato 17.000 ulaznica za Exit

Za manje od dva sata prodato 17.000 ulaznica za Exit
Za manje od dva sata prodato 17.000 ulaznica za Exit

Globalna prodaja ulaznica za Exit festival počela je danas u podne, a za manje od dva sata širom planete putem onlajn prodaje planulo je prvih 17.000 ulaznica, čime je ne samo oboren prošlogodišnji rekord, već i dostignuta prva trećina dnevnog kapaciteta, saopštili su organizatori.

Istovremeno, na glavni gradski trg izašla je grupa mladih sa transparentima mira i ljubavi, djeleći cvijeće zatečenim sugrađanima.

Nezaobilazan je bio i kombi "Exit Avanture", obojen u duhu "Leta ljubavi" iz 1967. godine, kada je nastao revolucionarni hipi pokret koji je zauvijek promjenio svijet, boreći se za mir, slobodu govora, te društvenu, rasnu i polnu ravopravnost.

Iz kombija su se mogle čuti Lenonova "Give Peace a Chance" ili Dilanova "Times They Are A Changing" dok se povorka mladih kretala prema "Pariskom magazinu", gde se već od ranih jutarnjih časova okupio veliki broj fanova u redu za prve "Exit" ulaznice, koji se prostirao skroz do glavnog ulaza u taj tržni centar.

Njima su mladi glumci i pjevači novosadske Akademije umjetnosti izveli scenu iz filma "Kosa" i otpjevali uz ples numere "Aquarius" i "I Got Life", nakon čega je uslijedila žurka uz miks stare i nove muzike.

Najbrži fanovi, koji su čekali u redu već od osam časova, dobili su na poklon prve "Exit Summer of Love 2017" majice, cegere, bedževe, postere i "Exit" magične kartice, a ostvarili su i pravo na poklon cijenu ulaznice za festival sa uštedom od čak 65 posto.

Najpovoljnije ulaznice po poklon cijeni od 5.990 dinara već su rasprodate i trenutno se u prodaji nalazi ograničen broj ulaznica po novoj promotivnoj cijeni od 6.490 dinara, sa 60 posto popusta u odnosu na finalnu cijenu.

"Exit" festival biće održan od 6. do 9. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i biće u znaku proslave 50 godina od čuvenog "Leta ljubavi 1967".

Prvi potvrđeni izvođači biće objavljeni uskoro, a ljubitelji festivala mogu da očekuju neke od najaktuelnijih izvođača svjetske muzičke scene u kombinaciji sa proverenim imenima, i to iz najrazličitijih muzičkih žanrova po čemu je "Exit" poznat na svjetskoj festivalskoj sceni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije