Muzika

Žare S.A.R.S. u redakciji portala: Jedva čekamo da izađemo na binu

Žare S.A.R.S. u redakciji portala: Jedva čekamo da izađemo na binu
Žare S.A.R.S. u redakciji portala: Jedva čekamo da izađemo na binu

BANJALUKA - Povodom obilježavanja svjetskog dana borbe protiv AIDS-a, večeras će biti održan "Pozitiva", koncert grupe S.A.R.S. u banjalučkoj Sportskoj dvorani "Borik".

Frontmen grupe Žarko Kovačević Žare je nekoliko sati prije nastupa posjetio redkaciju portala "Nezavisnih".

On je iskoristio priliku da još jednom skrene pažnju na borbu protiv ove opake bolesti.

"Važno je skretanje pažnje javnosti na celu situaciju i na ljude koji su zaraženi virusom HIV i AIDS-om.  Bitno je svakako uputiti ljude i objasniti im da osobe sa tim problemom treba integrisati u društvo i ne treba ih odbacivati i praviti zidove izmedju njih i nas", naglasio je Kovačević.

Frontmen benda S.A.R.S. je iskoristio priliku da pozove sve građane na ovaj koncert, i naglasio da osim obilježavanja svjetskog dana borbe protiv ove opake bolesti, sam koncert će biti i humanitarnog karaktera.

"Ovo će biti za sada najveći koncert grupe S.A.R.S. u Banjaluci i jedva čekamo da izađemo na binu. Ono što bih poručio ljudimaje, bez obzira što je ovako kišno vreme, da ipak dođu i da uživaju u koncertu, a imaće priliku i da pomognu dečaku Dejanu kojem je potrebna transplatacija pluća", dodao je Kovačević.

On je naglasio da će novac prikupljen od prodaje ulaznica biti uručen porodici ovog dječaka i da se nada da će na taj način pomoći malom Dejanu.

Ulaznice za ovaj koncert se prodaju po cijeni od 10 KM, a S.A.R.S. će za banjalučku publiku pjevati od 21 čas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije