Muzika

Zbog velikog interesovanja i 11. februara koncert za bebe

Zbog velikog interesovanja i 11. februara koncert za bebe
Foto: Promo | Zbog velikog interesovanja i 11. februara koncert za bebe

BEOGRAD - Beogradska filharmonija je zbog velikog interesovanja dodala još jedan termin koncerta za bebe - 11. februar, koji je otvoren isključivo za prijave putem mejla, kako bi i roditelji koji ne žive u Beogradu mogli da dovedu svoje mališane u Kolarčevu zadužbinu.

Iz Beogradske filharmonije danas je saopšteno da je dodati termin zakazan za ponedjeljak, 11. februar, od 12.30 časova, a informacije i uputstva za prijave dostupne su na internet-stranici /www.bgf.rs/dodatni-termin-februarskih-koncerata-za-bebe/.

Osim ovog termina, koncerti se održavaju i u ranije zakazanim terminima u utorak i srijedu, 12. i 13. februara, od 11.00 i 12.30 časova, kada će bebe i djeca do dvije godine slušati Simfoniju uspavanki u trajanju od 30 minuta.

Beogradska filharmonija će za naredni ciklus uvesti više termina, budući da je broj mjesta ograničen, a interesovanje za ove programe intenzivno raste.

Tako će cijela prva nedjelja aprila - od 1. do 5. aprila, biti posvećena isključivo bebama.

Nakon velikog uspjeha prvih koncerata za bebe u septembru prošle godine, Filharmonija jednom mjesečno priređuje koncerte za bebe i u Galeriji Matice srpske u Novom Sadu, gdje svake prve subote u mjesecu predstavlja različite muzičke sastave.

Filharmonija na ovaj način edukuje djecu svih uzrasta, jer su njeni koncerti za djecu predškolskog i školskog uzrasta među najpopularnijim i najtraženijim programima.

Beogradska filharmonija je novu sezonu počela u septembru prošle godine uz koncerte za bebe koje je priredila prvi put.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije