Muzika

"Zdenka Kovačiček trio" sutra u Banjaluci

"Zdenka Kovačiček trio" sutra u Banjaluci
Foto: N.N. | "Zdenka Kovačiček trio" sutra u Banjaluci

Koncert "Zdenka Kovačiček trija" biće održan sutra s početkom u 20 časova u Koncertnoj dvorani Kulturnog centra Banski dvor u Banjaluci.

Harizmatična i bezvremenska, Zdenka Kovačiček tokom decenija uspješne karijere ispričala je brojne muzičke priče, istražila različite žanrove i izraze te osvojila pozornice muzičkog teatra, ne mareći pritom za trendove.

Nakon nedavnog spektakularnog koncerta u Koncertnoj dvorani "Vatroslav Lisinski" u Zagrebu, kada je obilježila 60 godina karijere, Zdenka Kovačiček će svoj muzički rođendan proslaviti i u Banskom dvoru u Banjaluci zajedno s gitaristom Lovrom Šicelom i klavijaturistom Juricom Hotkom, koji čine "Zdenka Kovačiček trio". Ovo akustično veče u Koncertnoj dvorani Banskog dvora repertoarski će činiti pjesme koje su obilježile Zdenkinu karijeru, među kojima su i najpoznatiji hitovi poput "Žene za sva vremena", ali i singlovi "Frka" i "Volim te ko konja". Koncert će obuhvatiti i poznate džez standarde, fragmente iz mjuzikla o Dženis Džoplin i puno bluza. Ulaznice po cijeni od 10 KM mogu se kupiti na biletarnici Banskog dvora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije