Pozornica

"Alisa u zemlji čuda" za sve posjetioce NP Sarajevo

"Alisa u zemlji čuda" za sve posjetioce NP Sarajevo
Foto: N.N. | "Alisa u zemlji čuda" za sve posjetioce NP Sarajevo
N.N.

SARAJEVO - Besplatnom predstavom "Alisa u zemlji čuda" za sve posjetioce Narodnog pozorišta Sarajevo biće ozvaničen nastavak saradnje Addiko banke sa ovom renomiranom pozorišnom kućom.

Predstava je na repertoaru 14. marta, a nastavak ove saradnje dio je sponzorske strategije Addiko banke, koja podrazumijeva podršku kulturi i kulturnom djelovanju za odrednicu Addiko brenda i neizostavnim dijelom poslovne filozofije banke. Saradnja će, kao i prethodne godine, osim finansijske podrške radu pozorišta, podrazumijevati i različite aktivnosti usmjerene na povezivanje pozorišne umjetnosti i bankarstva.

"Jedan od ciljeva Addiko banke u svom djelovanju prema lokalnoj zajednici je postati sinonim institucije koja podržava kulturu i promoviše pozitivne društvene vrijednosti. Narodno pozorište Sarajevo jedan je od naših partnera sa kojim uspješno sarađujemo na ovom polju. Prošle godine u okviru ove saradnje djeca iz SOS dječijeg sela bila su naši gosti na predstavi, poklanjali smo klijentima i drugim partnerima ulaznice, te organizovali druženja uz predstave za naše korporativne klijente u Narodnom pozorištu. Već sada razmišljamo o načinima da ovu saradnju učinimo još uspješnijom", istakla je Belma Sekavić-Bandić, izvršna direktorica Addiko banke d.d. Sarajevo.

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije