Pozornica

Đurologija oduševila Zagreb

Đurologija oduševila Zagreb
Đurologija oduševila Zagreb

ZAGREB - Ekskluzivno izvođenje predstave Đurologija sinoć je ispunila do posljednjeg mjesta veliku dvoranu Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, u kojoj je Branko Đurić Đuro nasmijavao mnogobrojnu publiku puna dva sata.

''Bez obzira na veliku popularnost ove izuzetne predstave, trebalo je hrabrosti da predstavu postavimo u velikoj dvorani Lisinski koju zaista u današnje vrijeme nije lako napuniti. Đuro je jedini glumac i autor s naših prostora kojem je to pošlo za rukom'', izjavio je organizator izvedbe Đurologije u dvorani Lisinski i organizator turneje Đurologije po Hrvatskoj Tomislav Kašljević.

Na sceni Lisinskog, Đuri su se pridružile kolege i prijatelji Luka Bulić i Saša Lošić Loša, ali nenajavljeno i Đurina supruga Tanja Ribič.

Uz Lukine pjevačke transformacije u Massima, Olivera, Arsena i druge poznate pjevače, publika je uživala pjevajući s Lošom hit Plavog orkestra "Bolje biti pijan nego star" a s glumicom i pjevačicom Tanjom Ribič, pjesmu "Zbudi se" s kojom je predstavljala Sloveniju na Euroviziji.

Članovi benda Psihomodo pop, glumac Rene Bitorajac i pjevačica Ivana Marić bili su među posjetiocima Đurologije koja je najtraženija predstava na ovdašnjim prostorima, saopćili su organizatori.

Prije izvedbe u Zagrebu u velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog predstava je bila unaprijed rasprodana u Splitu, Dubrovniku, Osijeku i Zadru, a za sinoćnje posebno izdanje predstave, zbog rekordnog zanimanja publike, prodavale su se i ulaznice na samom podiju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije