Pozornica

"Lord of the Dance" iznenadio publiku u Sava centru

"Lord of the Dance" iznenadio publiku u Sava centru
"Lord of the Dance" iznenadio publiku u Sava centru

BEOGRAD - Trupa "Lord of the Dance" nastupila je večeras u punoj sali Sava centra sa novom predstavom "Opasne igre", a njihovo spektakularno izvođenje i nove koreografije izazvale su oduševljenje publike koja ih je pozdravljala burnim aplauzima.

Šou plesnog virtouza Majkla Fletlija predstavio je domaćoj publici uzbudljivu i revolucionarnu novu tehnologiju, šampione u akrobacijama i tim najboljih plesača irskog plesa na svijetu.

Pored originalne Fletlijeve koreografije i muzičkog ugođaja iza koga stoji kompozitor Ger Fahi, ljubitelje irskog plesa i muzike sačekali su specijalni efekti kakve Beograd i Sava Centar nisu vidjeli.

Light show, strobovi, RGB laseri, specijalne mašine za pravljenje magle, zajedno sa velikim LED video zidom su umjetnički dio upotpunili u šou za 21. vijek.

Na bini širokoj 18 metara nastupalo je oko 20 plesača, a priču o borbi dobra protiv zla pratio je i niz drugih scenskih i tehnoloških iznenađenja stvarajući 3D efekte koje do sada nije bilo moguće vidjeti u Srbiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije