Pozornica

NASTeatar večeras i sutra u Brčkom

NASTeatar večeras i sutra u Brčkom
Foto: N.N. | NASTeatar večeras i sutra u Brčkom

BRČKO - U okviru projekta "Pozorište koje vam nedostaje" u brčanskom Domu kulture večeras i sutra, s početkom u 20 časova, NASTeatar iz Banjaluke odigraće pozorišne predstave "Svetozar T'reći" i "Život oca Todora". Riječ je o komedijama koje izvode glumci Ivan Perković i Aleksandar Ristanović.

Projekat "Pozorište koje vam nedostaje" ima za cilj jačanje saradnje sa drugim pozorištima u regionu koja će zajedno s Udruženjem "Stand-Up BH" da ukažu na potrebu profesionalnog pozorišta u Brčkom. 

"Pokušaćemo da zajedno sa drugim teatrima saglasno obezbijedimo gostovanja na brčanskoj sceni, učestvujemo u zajedničkim produkcijama, razmjeni autora, umjetnika i drugih saradnika, kao i u drugim oblicima saradnje u obostranom interesu. NASTeatar je prepoznao potencijal ovog projekta i velikodušno nam izašao u susret", kazao je Aleksandar Pantelić, predsjednik Udruženja "Stand-Up BH", dodajući da će ulaz na obje predstave NASTeatra u Brčkom biti besplatan.

Ivan Perković, osnivač NASTeatra, kazao je da - da bi neko mjesto imalo status grada - ono mora imati pozorište i dodao da podržava svaku inicijativu ukazivanja na to, te misli da ovaj projekat ima veliki potencijal.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije