Pozornica

Odigrana predstava "Palata smijeha"

Odigrana predstava "Palata smijeha"
Foto: N.N. | Odigrana predstava "Palata smijeha"

KOTOR VAROŠ - Glumci dramskog studija "Maske" iz Kostajnice odigrali su u kotorvaroškoj kino sali predstavu "Palata smijeha", koja je dio programa Četvrtog festivala omladinskih pozorišta "Varoš fest".

Glumica Maja Nikolić rekla je da je ova predstava, koja je rađena po tekstu i u režiji Ognjena Bogdanovića, izvođena šest puta.

"Glavni motiv je pobjeda dobra nad zlom, a neke od osobina koje promoviše predstava jesu da djeca budu dobra, vedra i da pomažu jedni drugima", rekla je Nikolićeva.

U sinoćnjoj predstavi, koja je projekat podržan od Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske, glumi devet glumaca Dramskog studija "Maske".

"Palata smijeha" je komedija sa elementima mađioničarskih vještina u kojoj igraju Ines Kahvić, Maja Nikolić, Milena Milašin, Ana Đenadija, Radislav Kosijer, Predrag Lukić, Vera Nikolić i Sara Vukojević.

"Varoš fest" biće nastavljen sutra kada će na scenu izaći glumci banjalučkog "Dis teatra", koji će odigrati predstavu "Sa prevodom za odrasle".

Organizatori festivala su Dom kulture "Miroslav - Miro Pejović" iz Kotor Varoša i Centar za kulturu, sport i informisanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije