Pozornica

Pipi Duga Čarapa zabavila publiku Dječijeg pozorišta RS

Pipi Duga Čarapa zabavila publiku Dječijeg pozorišta RS
Foto: N.N. | Pipi Duga Čarapa zabavila publiku Dječijeg pozorišta RS
N.N.

BANJALUKA - "Novogodišnja žurka kod Pipi Duge Čarape", nova predstava Dječijeg pozorišta Republike Srpske, u režiji Juga Radivojevića, u četvrtak uveče na premijernom izvođenju oduševila je brojne mališane, ali i njihove roditelje.

Nestašna djevojčica, čiji je lik stvorila švedska književnica Astrid Lindgren, a u ovoj predstavi ga utjelovila glumica Svjetlana Andrić, uz podršku mališana iz publike uspjela je da nadmudri Kapetana Kuku, kojeg je igrao Dragan Vučić, i njegovog pomoćnika Gusara, kojeg je sjajno odglumila Zorana Šuman.

Zahvaljujući magičnom daljinskom upravljaču Pipi je kaznila prevarante i negativce iz bajke "Petar Pan" i spriječila njihov pokušaj da ukradu Djeda Mrazove poklone.

Smijeha nije nedostajalo, a posebno zanimljivo bilo je kada je mala publika u saradnji s Pipi glumila strašnu šumu, te je polovina hučala kao sove, a druga polovina fijukala kao vjetar.

Mališanima se ta uloga jako dopala, pa su se hukanje i fijuci u sali čuli i dugo nakon te scene.

Kao i u svakoj pravoj prazničnoj priči, dobro je pobijedilo zlo, pa su se i Kuka i Gusar na kraju pokajali, zbog čega im je Djed Mraz, kojeg je igrao Aleksandar Blanić, oprostio vragolije.

Komentari publike po završetku bili su i više nego pozitivni, tako da se s pravom može reći da je novogodišnja žurka kod Pipi Duge Čarape bila uspješna.

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije