Pozornica

"Sirotanovići" i Goran Vinčić zabavljali Banjalučane

"Sirotanovići" i Goran Vinčić zabavljali Banjalučane
Foto: N.N. | "Sirotanovići" i Goran Vinčić zabavljali Banjalučane

Banjalučki komičarski duo Igor Kalaba i Dušan Jokić, poznati kao "Sirotanovići", u nedjelju uveče napunili su salu Doma omladine u svom gradu, a u tome im je pomogao i kolega iz Zagreba Goran Vinčić.

I drugo izvođenje "Svinjosaura", zahvaljujući odličnom nastupu Kalabe i Jokića, nasmijalo je publiku, a ništa manje zabavan nije bio ni Vinčić, koji je prvi nastup u gradu na Vrbasu iskoristio za pričanje šala iz svakodnevnog života.

Bavio se i uvijek aktuelnim temama koje se tiču muško-ženskih odnosa, te je pričao i o tome šta nervira prosječnog čovjeka i kako se živi u Hrvatskoj prijestonici. Zadovoljan reakcijom publike, najavio je novi nastup u Banjaluci.

Naime, publika će imati priliku da ga gleda u kafe-baru "Kadar" 24. decembra te dan kasnije u klubu "Smuggler".

Vinčić, koji za sebe kaže da je filozof težak preko stotinu kilograma, te da je hiperaktivan, umiljat i da u slobodno vrijeme djevojkama citira poeziju s Facebooka, ističe da s nestrpljenjem čeka povratak u grad na Vrbasu.

"Tokom nastupa u Banjaluci predstaviću svoj One Man šou od sat i kusur vremena. To će biti prve večeri, dok je drugo veče rezervisano za zajednički nastup sa Dušanom Jokićem", otkrio je Vinčić.

Dodao je da će i novi nastup obuhvatati širok spektar tema.

"Pričaću o svim glupim stvarima koje nas nerviraju svakodnevno, a pričaću i o tome kako je to biti Srbin u Hrvatskoj", kazao je Vinčić.

Istakao je da je stand-up scena u Hrvatskoj dostigla visok nivo te da posla ne manjka zabavljačima kao što je on.

"Kod nas u Hrvatskoj scena postoji već 12 godina. Ja sam se počeo baviti ovim poslom prije nepune tri godine. Scena je poprilično raširena i trenutno imamo 15 profesionalnih komičara", kazao je Vinčić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije