Pozornica

Umjetnička radionica u "Snješkovu"

Umjetnička radionica u "Snješkovu"
Foto: N.N. | Umjetnička radionica u "Snješkovu"

Posjetioce u “Snješkovu” danas očekuje umjetnička radionica sa prof. mr Majom Dodig. Radionica, koja će početi u 11 časova, nosi naziv „Čarobne teglice“ a u svakoj od njih uz stručno vođenje, mališani će napraviti po jednog snježnog junaka- Snješka Bijelića.

U 13.00 časova, kao i svaki dan, glumica Dječijeg pozorišta RS pročitaće mališanima bajku. U utorak, bajku Hrabri krojač pročitaće glumica Svjetlana Andrić. U kostimu iz jedne od predstava, a u režiji Slobodana Perišića, Svjetlana će najmlađe na zabavan i uzbudljiv način uvesti u svijet ove neobične bajke.

U 18.00 časova, djeca će ponovo na svojim licima nositi najljepše praznične motive, ali i crteže koje oni najviše vole. Sve oslikavanja lica u Snješkovu radiće Nina Ratković, budući pedagog, a da bi, na djeci prijemčiv način i u duhu praznika, uljepšala boravak u “Snješkovu”, Nina će oslikavati lica  u kostimu vilenjeka.

Svaki posjetilac Snješkova dobiće na poklon i slatkiš, dar pokrovitelja manifestacije, predsjednice Republike Srpske, Željke Cvijanović.

Snješkovo je otvoreni svaki dan od 11.00 do 19.00 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije