Pozornica

Zvezdara teatar u Banjaluci u okviru projekta "Zajedno mislimo dobro"

Zvezdara teatar u Banjaluci u okviru projekta "Zajedno mislimo dobro"
Foto: Ilustracija | Zvezdara teatar u Banjaluci u okviru projekta "Zajedno mislimo dobro"

BANJALUKA - Udruženje "Misli dobro" zajedno s prijateljima i partnerima pokrenulo je projekat "Zajedno mislimo dobro" s ciljem da se obnove sanitarne prostorije na Klinici za ginekologiju i akušerstvo.

"Projekat ćemo započeti i promovisati kroz predstavu Dušana Kovačevića 'Hipnoza jedne ljubavi', koja upravo govori o jednom od najvećih problema našeg društva - odlascima, rasipanju porodica, umiranju sela", rekli su u Udruženju građana "Misli dobro".

Početak projekta podržali su brend "Manja" i domaći trgovački lanac "Tropic", koji su obezbijedili sredstva za održavanje predstave u iznosu od 20.000 KM, a sav prihod od prodaje ulaznica (oko 15.000 KM) biće doniran za obnovu sanitarnih prostorija.

Predstava "Hipnoza jedne ljubavi", u kojoj glume Anica Dobra, Ljubomir Bandović, Mina Softić, Dragan Petrović Pele, Jovan Jovanović i Ivan Mihailović, biće igrana u Narodnom pozorištu Republike Srpske u dva termina 8. i 9. maja.

"Nadamo se da će preduzeća, institucije i građani prepoznati značaj projekta i u skladu sa svojim mogućnostima donirati novčana sredstva kako bi majkama iz cijele Republike Srpske olakšali boravak u bolnici", rekli su u ovom udruženju, dodajući da je namjera da u prvoj fazi projekta bude obnovljeno 21 kupatilo, za šta je potrebno oko 60.000 KM.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije